top of page

Julehilsen 2023

Takk til alle - både pasienter, samarbeidsparter og kollegaer- for et fint år!


Gruppebilde av fem smilende kvinnelige gynekologer

Vi legger bak oss et spennende, men også krevende år. Vårt datasystem og betalingsløsning er byttet ut til fordel for nye, moderne løsninger.

Det har tatt tid å venne seg til alt det nye, men vi ser nå at det fungerer fint. 


Legene våre har vært engasjert i kurs og opplæring  av kollegaer innen livmorhalsscreening, utredning og behandling av celleforandringer på livmorhalsen, samt prevensjonsveiledning. 

De har også deltatt på podkast og webinar med samme tematikk. 


I sommer startet  vår gynekolog Lene H. Pedersen med koniseringer her på Baasland-klinikken. Konisering er behandling av celleforandringer på livmorhalsen, og utføres i lokalbedøvelse. Lene H. Pedersen har mange års erfaring med konisering, så pasientene våre får den beste behandling. 


Det er stor pågang på klinikken, både privat og offentlig. Privat har vi derfor fått en ny gynekolog med på laget; Kjersti Westvik-Johari. Hun jobber på fertilitetsavdelingen på St. Olavs hospital, forsker på infertilitet og jobber hos oss på ettermiddag/kveld. 

Vi er også veldig glade for vår nye, dyktige medisinske sekretær, Ragnhild Aune.  


Sist, men ikke minst, ønsker vi å gratulere vår gynekolog Nina Jebens Nordskar som i november 2023 tok doktorgrad innen teamet livmorkreft.  

Hilsen oss ved Baasland-klinikken.  God jul og godt nyttår.

rød juleblomst foran fin tapet

Comments


GODT ARBEIDSMILJØ LØNNER SEG!

bottom of page